Wat doe ik?
Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of modern stucadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse sierpleisters, glad pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten.

Werkzaamheden:
Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan bij Stucadoorsbedrijf Richard Fiselier in een bijzonder hoog vaandel. Door mijn jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke branche verricht ik alle voorkomende traditionele- en moderne stucadoorswerkzaamheden, zoals onder andere:

– reparatiewerk
– pleisterwerk
– raapwerk
– schuurwerk
– sierpleisterwerk
– lijstenwerk

Kortom; voor alle stucadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij Stucadoorsbedrijf Richard Fiselier aan het juiste adres. Informeer telefonisch (0031 (0)6 22437658) om te kijken wat Stucadoorsbedrijf Richard Fiselier voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project.

Tot slot:
Met een vakbekwame stucadoor weet u wat u in huis haalt.

U kunt mij mailen voor een prijsopgave via het offerteformulier. Voor deze prijsopgave reken ik niets en uw aanvraag is geheel vrijblijvend. De door mij uitgebrachte offertes zijn 3 maanden geldig.